Over B-CREATIVE

B-CREATIVE heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van budgetvriendelijke websites.


Ben je op zoek naar een nieuwe website of een herontwerp van uw bestaande website? B-CREATIVE zorgt voor mooie, betaalbaar en professioneel webdesign. Bovendien zijn de websites die wij maken mobielvriendelijk, zelf aanpasbaar en goed vindbaar in de bekendste zoekmachines. Ze worden steeds op maat opgemaakt, gebruiksvriendelijk ingericht met oog voor detail.

Onze websites zijn gemakkelijk in gebruik en behouden hun unieke vormgeving en zijn duidelijk op elke smartphone en tablet. Zo zijn uw bezoekers verzekerd van een toegankelijke, gebruiksvriendelijke en mooie website op elk moment. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat uw website in Google gevonden wordt. Hiervoor bespreken we hoe we de pagina’s optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Wij zorgen voor een totaalpakket met webdesign, integratie van uw gekozen foto’s, copywriting, SEO en andere diensten.

Wenst u een leuk ontwerp als reclamedrager?
Een leuk ontworpen logo, een brochure, folder of presentatiemap dragen allemaal bij aan uw imago en de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Bij B-CREATIVE zorgen wij samen met u ervoor dat een uniek logo en huisstijl kan worden doorgetrokken in alle ontwerpen.

U gebruikt een brochure of folder om uit te delen, te versturen naar klanten en prospecten, te verdelen op beurzen of zelfs te posten in brievenbussen.

Onze grafisch vormgeving zorgt voor een krachtige visuele communicatie tot in de puntjes. Uiteraard kunnen wij uw bestaande huisstijl ook opfrissen of integraal overnemen in het ontwerp van papieren reclamedragers.

Door kwalitatief en doordacht grafisch ontwerp zetten we de keywords van uw bedrijf extra in de kijker. Door een strakke en frisse lay-out, verzorgde paginaschikking en kwalitatieve fotografie brengen we uw firma onder de aandacht. Op die manier brengen we uw commerciële boodschap over aan uw prospecten.

Zo zijn we ondertussen sterk gespecialiseerd in het ontwerpen van visitekaartjes, flyers, banners, vlaggen, posters, textielbedrukking, alle vormen van kaarten, company stationary, stickers, etiketten, belettering op wagenpark enz.