AKKERSTRAAT 50 - 2950 KAPELLEN (BE)
+32 495 21 42 72
info@b-creative.be

Webdesign

Webdesign en grafisch ontwerp

B-CREATIVE heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van budgetvriendelijke websites.

U bent op zoek naar een nieuwe website of een herontwerp van uw bestaande website? B-CREATIVE zorgt voor mooie, betaalbaar en professioneel webdesign. Bovendien zijn de websites die wij maken mobielvriendelijk, zelf aanpasbaar en goed vindbaar in de bekendste zoekmachines. Webdesign op maat, gebruiksvriendelijk ingericht met oog voor detail.

Onze websites zijn gemakkelijk in gebruik en behouden hun unieke vormgeving en zijn duidelijk op elke smartphone en tablet. Zo zijn uw bezoekers verzekerd van een toegankelijke, gebruiksvriendelijke en mooie website op elk moment. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat uw website in Google gevonden wordt. Hiervoor bespreken we hoe we de pagina's optimaliseren voor zoekmachines.

Ook kunnen wij zorgen voor een totaalpakket met webdesign, integratie van uw gekozen foto's, copywriting, SEO en andere diensten inbegrepen.

Eens de website online staat, kan u de website zelf verder beheren.

Zo kunt u, indien gewenst, al uw pagina’s, afbeeldingen, fotogalerijen en menu’s zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen. Door uw site actueel te houden, zorgt u of wij samen ervoor dat de site aantrekkelijk blijft voor de zoekmachines. Dankzij het gebruiksvriendelijke administratieve beheer van uw website (Content Management System – CMS van WordPress), moet u over geen enkele technische kennis beschikken om uw website van a tot z volledig zelf te beheren.

Unieke creaties

Geen enkele site vertoont enige gelijkenis, elke site bij ons is een “unieke creatie”. Be creative is ons moto… B-CREATIVE it will be !! Na persoonlijke kennismaking gaan we stap voor stap te werk, om uw droom in werkelijkheid om te zetten. Er wordt kort op de bal gespeeld, duidelijk afgesproken wat u kan verwachten voor welke prijs, wie wat dient aan te leveren, evenals ieders verantwoordelijkheden. Online opvolging van de progressie en dagelijkse feedback zijn onze troeven.

Tevens bouwen we uw succes uit door uitbreiding van uw bedrijf via de sociale netwerksites (zoals o.a. Facebook & Twitter) en werken we samen met u aan uw toekomst, want of u het nu wil of niet, deze trendsetters zijn in de huidige maatschappij ondenkbaar nog amper weg te denken. Men moet nu eenmaal mee, wil men zijn toekomst garanderen.